1. apparatuur
 2. GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm.

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm.

Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm heb je alles wat je nodig hebt voor het maken van gerechten van alle formaten. Door de keramische antiaanbaklaag heb je weinig olie nodig bij het bakken en blijft je gerecht niet kleven. De aluminium pannen zijn licht van gewicht en vrij snel opgewarmd. De PFAS-vrije keramische coating is duurzaam en gemaakt van natuurlijke materialen. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken dat er schadelijke stoffen vrijkomen bij het bakken. Met deze pannen ben je voorbereid op alle warmtebronnen en na gebruik is het een kwestie van afwassen in de vaatwasser. Klaar voor een nieuwe bakkans!

Pluspunten
 • De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS

  .

  De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot wel 280 graden Celsius

  .

  De keramische laag is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
 • Deze pannen hebben een basis bouwkwaliteit, waardoor ze vroeger slijten en minder sterk zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.