Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een krachtige set in huis die lang meegaat. De pannen zijn gemaakt van een keramische baklaag waardoor ze stootvast zijn. Met de 24 centimeter pan bak je gemakkelijk hamburgers voor 3 personen, terwijl je in de 28 centimeter pan stukken vlees voor 4 personen kunt grillen. Je hoeft niet meer te raden wanneer je ingrediënten in de pan kunt doen. De Tefal Thermo Spot verandert van kleur wanneer de ideale temperatuur wordt bereikt. Om je pannen zo lang mogelijk te laten meegaan, is het aan te raden om ze met de hand af te wassen nadat je klaar bent met koken.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt gelijkmatig rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 175 graden Celsius. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • De kunststofgreep is minder duurzaam dan RVS en kan smelten.

Veelgestelde vragen over Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen