1. apparatuur
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm.

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm. van KitchenAid de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm.

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm.

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is perfect voor het maken van gerechten. Hij heeft een anti-aanbaklaag die voorkomt dat je eten aan de bodem blijft kleven en hierdoor hoef je minder boter of olie te gebruiken. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt de pan zelfs in de oven gebruiken, tot een temperatuur van 160 °C. Na gebruik kun je de pan in de vaatwasser wassen of met de hand afwassen. Zo blijft de koekenpan langer in topconditie!

Pluspunten
  • Door de diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot maximaal 160 graden Celsius. Door de anti-aanbaklaag hoef je weinig olie of boter te gebruiken bij het bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm., kun je contact opnemen met KitchenAid of de winkel van aankoop.