1. apparatuur
 2. Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood.

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood.

De Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood is de perfecte keuze als je een grote stoofpot wilt bereiden. Met de ruime capaciteit van 6,3 liter is de pan geschikt voor een groot gezelschap. Door het zware deksel blijft de warmte binnen en garen de ingrediënten langzaam. Zo behouden de smaken en vitaminen hun kracht. De pan is gemaakt van duurzaam gietijzer en is geschikt voor alle warmtebronnen. Na gebruik reinig je de Le Creuset braadpan 31 cm met de hand. Het enige dat je voor ogen moet houden bij deze pan is dat hij groot van formaat is. Doordat de inductie kookzone niet de gehele bodem van de pan bedekt, is het belangrijk dat je de pan goed positioneert. Zo krijgt het gerecht de juiste hoeveelheid warmte en bereid je een lekkere maaltijd.

Pluspunten
 • Deze pan bezit een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat

  .

  Le Creuset biedt levenslange garantie op deze pan

  .

  De druipringen op de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht mals blijft.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is relatief zwaar en verplaatst zich minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Oranjerood., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.