1. apparatuur
  2. BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig.

BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig.

Met de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig heb je alles in huis voor het koken van een heerlijke maaltijd. De set bestaat uit 3 kookpannen, een koekenpan, een steelpan en een vergiet. Daarnaast is er ook nog 4 keukenhulpjes en 2 pannenbeschermers in de set inbegrepen. De pannen hebben een keramische baklaag en zijn daardoor PFAS vrij. Hierdoor zijn de pannen vrij van schadelijke chemische stoffen en kun je milieubewust koken. De set is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. De meegeleverde vergiet kun je ook als stoominzet gebruiken om groenten te stoomen. De pannenbeschermers zijn handig om tussen de pannen te leggen zodat ze niet beschadigd raken wanneer je ze opbergt. Met de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig heb je dus een complete set in huis om lekker te koken en te bakken.

Pluspunten
  • BK-pannen worden duurzaam geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant maakt. Een kunststof handgreep blijft koel, waardoor je de pan gemakkelijk naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De bakpannen zijn niet geschikt voor gebruik in de oven.

Veelgestelde vragen over BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig. bevindt zich in de .

Het basismateriaal van BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.