Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 cm + 28 cm ben je verzekerd van kookplezier voor vele jaren. De baklagen van titanium zijn namelijk bestand tegen krassen en schuren, waardoor ze tot 3 keer langer meegaan dan de standaard antiaanbaklaag van Tefal. Daarnaast is de Tefal Thermo-Signal een handige functie waarmee je precies kunt bepalen wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Zo hoef je niet meer je hand boven de pan te houden om te voelen wanneer hij warm genoeg is. Na gebruik is het belangrijk om de pan met de hand af te wassen om hem zo lang mogelijk te laten meegaan. Met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 cm + 28 cm heb je dus jarenlang plezier van je pannen.

Pluspunten
 • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

  .

  Ze zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

  .

  Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag

  .

  Je hoeft weinig olie of boter te gebruiken tijdens het bakken vanwege de antiaanbaklaag

  .

  De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur bereikt is

  .

  De Tefal Thermo-Signal stip kleurt even rood als de juiste baktemperatuur bereikt is.

Minpunten
 • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.