1. apparatuur
  2. Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm.

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm.

Met de Tefal Resource Hapjespan met deksel van 24 cm kun je op milieuvriendelijke wijze je gerechten bereiden. De pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium en heeft een krasbestendige titanium coating. Hierdoor is de pan geschikt voor het gebruik van metalen keukenhulpjes en gaat hij lang mee. Je kunt eenpansgerechten bereiden voor maximaal 4 personen. Met de glazen deksel laat je het eten langzaam garen. Met de handige Thermo-Signal stip op de bodem en de schenkrand weet je precies wanneer je moet gaan bakken en kun je vocht gemakkelijk afgieten. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en je kunt het in de oven gebruiken tot 175 graden Celsius. Geniet van deze milieuvriendelijke en multifunctionele hapjespan!

Pluspunten
  • Met het glazen deksel kun je gerechten langzaam garen en kun je het gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt egaal rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, waaronder inductie, en kan tot 175 graden Celsius gebruikt worden in de oven.

Minpunten
  • De pan is niet vaatwasserbestendig;was hem dus met de hand.

Veelgestelde vragen over Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.