1. apparatuur
  2. Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig.

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig.

De Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig heeft alles waar je naar op zoek bent. Met de afneembare handgreep aan de zijkant klik je de pan eenvoudig aan en verwijder je deze ook weer met slechts een simpele druk op de knoppen. De Tefal Thermo-Signal stip in de pan kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. Daarnaast is de titanium antiaanbaklaag tot 6 keer langer dan standaard antiaanbaklaag van andere Tefal-pannen. Hierdoor heb je langer plezier van je pannen en gebruik je minder olie of boter. Na gebruik stapel je de pannen gemakkelijk en compact op. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste pan in je keukenkast. Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig kun je dus met veel gemak je gerechten bereiden en wordt koken een stuk leuker!

Pluspunten
  • Door de verwijderbare kunststof handgreep kun je de pan veilig in de oven zetten, zonder dat de handgreep smelt. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt zelfs rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en te gebruiken in de oven tot aan 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.