1. apparatuur
 2. KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig.

KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig. van KitchenAid de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig.

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig.

De KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig is zowel handig als stevig. Voorzien van twee kookpannen en een steelpan heb je meteen een complete set in huis. Ideaal om direct aan de slag te gaan. De pannen zijn te gebruiken op elke warmtebron, dus ook op inductie. Ze zijn gemaakt van rvs, wat betekent dat ze stevig en duurzaam zijn. Na gebruik kun je de pannen gewoon in de vaatwasser doen, maar om de levensduur te verlengen is het aangeraden om ze met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig heb je alles binnen handbereik voor het bereiden van verschillende gerechten.

Pluspunten
 • In deze kookpannenset zit ook een steelpan, zodat je gemakkelijk sauzen maakt

  .

  De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 160 graden Celsius

  .

  Je reinigt de pannen na gebruik in de vaatwasmachine.

Minpunten
 • Deze pannen hebben een basisbouwkwaliteit, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent KitchenAid Stainless Steel Pannenset 3-delig., kun je contact opnemen met KitchenAid of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen