1. apparatuur
  2. Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Met de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm heb je altijd een complete bakset bij de hand. De set bestaat uit twee koekenpannen en een wokpan. De pannen hebben een keramische baklaag, waardoor je minder olie of boter nodig hebt en het materiaal stevig en duurzaam is. Ook is er de Tefal Thermo-Signal spot; deze kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is. Hiermee heb je precies in de gaten wanneer je ingrediënten in de pan kunt doen. Na het koken is het belangrijk om de pannen met de hand af te wassen, zodat ze langer meegaan. Zo kun je met de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm talloze gerechten bereiden!

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten roerbakken kan. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakken kan.

Minpunten
  • De kunststof greep is minder duurzaam dan RVS en kan smelten.

Veelgestelde vragen over Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.