1. apparatuur
 2. BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm.

BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm.

Met de BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm maak je het koken en bakken makkelijker dan ooit. De koekenpan van 24 cm is ideaal om aardappelen voor 3 personen te bereiden en in de andere pan van 28 cm bak je eenvoudig 3 grote biefstukken. Het afgietsysteem maakt het afgieten van vloeistoffen simpel: draai de deksel een kwartslag om deze vast te zetten en voorkom dat hij van de pan valt. Je hebt hierdoor geen vergiet meer nodig. Met de maataanduiding meet je de vloeistoffen direct af in de kookpan. Als je klaar bent met koken, kun je de kookpannen in de vaatwasmachine reinigen. Met de hand was je de koekenpannen voor een langere levensduur. De pannenset neemt weinig ruimte in je keukenkastje in beslag, want je kunt de kookpannen stapelen.

Pluspunten
 • In deze kookpannenset zit ook een koekenpan, waarmee je ingrediënten kan bakken en braden

  .

  Deze pannen hebben een topklasse bouwkwaliteit, wat ervoor zorgt dat ze stevig zijn en lang meegaan

  .

  De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 230 graden Celsius.

Minpunten
 • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor je ovenhandschoenen nodig hebt.

Veelgestelde vragen over BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen