1. apparatuur
 2. BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm.

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm.

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm is een handige en stevige aanvulling op elke keuken. De set bestaat uit twee keramische koekenpannen, die gemaakt zijn van een sterke, PFAS-vrije antiaanbaklaag. Hierdoor zijn de pannen vrij van schadelijke chemische stoffen en vermindert het gebruik van olie of boter. De kleine pan is geschikt voor het bakken van aardappelen voor 2 personen en de grote pan is perfect voor het bereiden van 2 stukken vlees. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder in de oven tot aan 160 graden Celsius. Tijdens het bakken houden de handvatten een aangename temperatuur, waardoor je de pannen veilig naar de eettafel kunt verplaatsen. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser reinigen. De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm is daarom een handige aanvulling op elke keuken.

Pluspunten
 • De pan van BK is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS

  .

  Een keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken

  .

  Je kunt de bakpan gebruiken voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven tot aan 160 graden Celsius.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basis bouwkwaliteit, waardoor slijt het eerder en is het minder stevig dan een midden- en topklassepan.

Veelgestelde vragen over BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen