1. apparatuur
  2. Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm.

Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm.

Met de Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm bereid je eenvoudig een heerlijk ontbijt. Deze koekenpan is voorzien van een anti-aanbaklaag, dit zorgt ervoor dat je eieren en pannenkoeken niet aan de bodem blijven kleven zodat je gezonder kunt bakken. Met de holle steel blijft het handvat koel, zodat je de pan veilig kunt verplaatsen. En ook na het bakken hoef je je geen zorgen te maken over de afwas. Deze koekenpan is namelijk vaatwasmachinebestendig. De koekenpan kun je eenvoudig ophangen aan een haakje met het oog in de steel. Bak met de Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm een heerlijk eitje met spek of een stapel pannenkoeken en geniet van je ontbijt! Met de Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm maak je een heerlijk, gezond ontbijt. De koekenpan is voorzien van een anti-aanbaklaag, zodat je eieren en pannenkoeken niet aan de bodem blijven plakken. Het handvat is hol, hierdoor blijft het koel en kun je de pan veilig verplaatsen. Je hebt geen omkijken meer naar de afwas na het bakken, deze koek.

Pluspunten
  • De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 260 graden Celsius. De antiaanbaklaag maakt het zo dat je weinig olie of boter nodig hebt tijdens het bakken

    .

    Een aluminium pan is licht van gewicht dus je verplaatst deze gemakkelijker.

Minpunten
  • De antiaanbaklaag is niet krasbestendig.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Les Forgees Koekenpan 20 cm., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.