1. apparatuur
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood. van Staub de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood.

Merk

Staub

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood.

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood haal je een echte eyecatcher in huis. De pan is gemaakt van geëmailleerd gietijzer, wat ervoor zorgt dat de warmte geleidelijk en gelijkmatig wordt verspreid. Daardoor hoef je het vuur na het opwarmen alleen nog maar laag te zetten en kan je gerecht rustig garen. Ook bespaar je energie omdat het gerecht niet steeds opnieuw verwarmd hoeft te worden. Bovendien is de deksel van de pan voorzien van kleine nopjes over de gehele binnenzijde. Omdat het komvormige deksel hierdoor in combinatie met het condensatieproces een druppelsysteem vormt, wordt de inhoud van de pan voortdurend besprenkeld. Op deze manier gaart het gerecht gelijkmatig gaar terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan ijsbokjes op de deksel tijdens het sudderen.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang mee gaat. → Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht mals blijft. → De bolletjes in de deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat jouw gerecht mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 240 graden Celsius. → De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 240° Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en verplaatst zich minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood., kun je contact opnemen met Staub of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen