1. apparatuur
 2. Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart.

Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart.

Met de Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart haal je milieubewuste koekenpannen in huis. De pannen zijn gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je minder energie verbruikt en goed voor het milieu bent. De kleine pan is perfect voor het bakken van aardappeltjes, terwijl de grote pan geschikt is voor het bakken van 2 grote stukken vlees. De keramische antiaanbaklaag is tot 20 keer sterker dan andere Tefal pannen, waardoor de pannen langer mee gaan en je minder olie of boter nodig hebt. Met de Tefal Thermo Signal-stip kun je ook zien wanneer de pannen op temperatuur zijn, waardoor je geen hand meer boven de pan hoeft te houden. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Met deze set heb je 2 milieuvriendelijke koekenpannen die je gemakkelijk schoon kunt maken en die je langer mee zullen gaan.

Pluspunten
 • Je bakt milieubewust, dankzij het 100 procent gerecycled aluminium materiaal

  .

  Je bakt milieubewust met het 100 procent gerecycled aluminium materiaal. Een keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur bereikt is

  .

  De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.