1. apparatuur
  2. Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm.

Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm.

De Forgeés Hapjespan van Le Creuset is een combinatie van traditioneel smeedwerk met moderne technieken. De pan is gemaakt van gesmeed aluminium, waarbij de binnen- en buitenkant geannoniseerd zijn. Hierdoor wordt voedselveiligheid gegarandeerd. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat die sterk blijft, zelfs als er in gekrast wordt. Le Creuset houdt rekening met jouw gezondheid en voldoet aan de strengste voedsel- en productvoorschriften. Daarnaast heeft de pan een dikke bodem waardoor de warmte gelijkmatig en snel verdeeld wordt. Hij is geschikt voor alle warmtebronnen en kan tegen een stootje. Zo geniet je jarenlang van een kwalitatief goede hapjespan van Le Creuset. Met deze pan maak je de meest uiteenlopende gerechten. Of je nu een pasta, een stoofschotel of een omelet maakt, de pan is geschikt voor al je kookavonturen. Zelfs het bakken van kleine koekjes of een knapperige pizza uit de oven is hiermee mogelijk. Met de Forgeés pannen van Le Creuset maak je jouw favoriete gerechten met gemak.

Pluspunten
  • Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. De pan heeft 2 handvatten, zodat je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven bij elke temperatuur.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen