1. apparatuur
  2. BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

De BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs is een uitstekende optie als je op zoek bent naar een pan om pannenkoeken in te bakken. Deze pan is milieuvriendelijk en heeft een keramische baklaag waardoor je korter en heter tot een temperatuur van 400°C kan bakken. Ook is de pan voorzien van een krasbestendige antiaanbaklaag waardoor je langer plezier van je pan hebt. De aluminium pan zorgt voor een goede warmteverdeling en is licht van gewicht. Na gebruik kun je de pan gemakkelijk afwasbaar maken met lauw water en een beetje afwasmiddel. Deze BK Balans Koekenpan geeft je de perfecte balans tussen functionaliteit en duurzaamheid. Geniet van jouw perfecte pannenkoeken met de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

Pluspunten
  • Door de diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. Door de keramische baklaag slijt de pan minder snel dan een pan met een standaard anti-aanbaklaag. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisbouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen