1. apparatuur
 2. GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm.

GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm.

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm is een ideale optie voor kleinere maaltijden en maakt koken eenvoudig en gezond. Het aluminium materiaal is licht van gewicht, warmt snel op en is bestand tegen de warmte van alle warmtebronnen. Daarnaast is de pan afgewerkt met een duurzame keramische baklaag die vrij is van PFAS en andere schadelijke stoffen. Dankzij deze antiaanbaklaag zijn kleine hoeveelheden boter of olie voldoende voor een optimaal resultaat. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, zodat je geen tijd hoeft te verspillen aan afwas. Met de GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm is koken gemakkelijk, gezond en snel. Ideaal voor een klein huishouden dat op zoek is naar een praktische en compacte koekenpan.

Pluspunten
 • De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 180 graden Celsius

  .

  Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan. Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.