1. apparatuur
  2. Tefal Cook's Classic by Jamie Oliver Koekenpan 24 cm.

Tefal Cook's Classic by Jamie Oliver Koekenpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Cook's Classic by Jamie Oliver Koekenpan 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Cook's Classic by Jamie Oliver Koekenpan 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Cook's Classic by Jamie Oliver Koekenpan 24 cm.

Met de Tefal Cook's Classic by Jamie Oliver Koekenpan 24 cm kun je gemakkelijk twee sappige stukken vlees bakken, net als de bekende Britse chef-kok. De bodem is gemaakt van roestvrij staal en is voorzien van een sterke antiaanbaklaag. Hiermee heb je slechts weinig olie of boter nodig en blijven je ingrediënten niet vastzitten aan de bodem. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder de oven. Zo kun je je gerecht langer op temperatuur houden als je gasten al vertrokken zijn. De handgreep is geklonken waardoor je extra grip hebt op de pan. Na het koken is het aan te raden de pan met de hand af te wassen om de levensduur te verlengen. Deze stijlvolle pan is een must-have voor elke thuiskok.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt vlak rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot maximaal 210 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisbouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Cook's Classic by Jamie Oliver Koekenpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Cook's Classic by Jamie Oliver Koekenpan 24 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Cook's Classic by Jamie Oliver Koekenpan 24 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Cook's Classic by Jamie Oliver Koekenpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Cook's Classic by Jamie Oliver Koekenpan 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.