1. apparatuur
  2. Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood.

Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood.

Met de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood maak je de lekkerste stoofgerechten voor 6 personen. De pan is gemaakt van duurzaam gietijzer, waardoor de warmte gelijkmatig verspreid wordt. De binnenkant is glad, waardoor ingrediënten niet aan de pan blijven plakken. Naast duurzaamheid gaat de pan ook jarenlang mee, als je de pan goed onderhoudt. De bijbehorende deksel sluit de pan helemaal af, waardoor het kookvocht binnen in de pan blijft. De grote handgrepen zorgen ervoor dat je de pan gemakkelijk kunt verplaatsen, ook als je ovenhandschoenen aanhebt. De pan is eenvoudig af te wassen met de hand. Kortom, de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood is een echte musthave voor elke keuken.

Pluspunten
  • Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. Deze pan heeft een hoge constructiekwaliteit waardoor hij sterk en duurzaam is. Gietijzer heeft een goede warmtegeleiding, waardoor de pan zeer geschikt is voor het maken van stoofschotels.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.