1. apparatuur
 2. Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm.

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm. van Demeyere de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm.

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm.

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm is een uitstekende keuze voor het maken van een heerlijke maaltijd. De 5 millimeter dikke bodem zorgt voor een optimale warmteverdeling. De anti-aanbaklaag van 5 titanium lagen zorgt ervoor dat de pan slijtvrij en giftvrij is. Bovendien blijft het holle handvat koud, zelfs als je het in de oven verwarmt. De pan is gemakkelijk schoon te maken met de hand. Daarnaast is hij geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie. Met de 30 centimeter diameter kun je gerechten maken voor 4 tot 6 personen. Deze wokpan is een goede keuze als je op zoek bent naar een slijtvaste en duurzame pan.

Pluspunten
 • De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot aan 230 graden Celsius

  .

  De handgreep is gelast, waardoor er geen vuil vast blijft zitten

  .

  Er hoeft weinig olie of boter te worden gebruikt tijdens het bakken door de antiaanbaklaag.

Minpunten
 • De pan is niet geschikt voor de vaatwasser, maar reinig je hem met de hand.

Veelgestelde vragen over Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm., kun je contact opnemen met Demeyere of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen