1. apparatuur
 2. GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm.

GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm.

De GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm is een ideale pan voor iedereen die gezond en eenvoudig wil koken. De pan heeft een Thermolon Infinity Pro antiaanbaklaag die vrij is van PFAS-stoffen. Hierdoor kun je met weinig olie of boter koken, waardoor je gezond en smakelijk eet. De hoge rand is perfect voor het bereiden van shakshuka of jambalaya voor 4 personen. De pan is krasbestendig en je kunt deze op alle warmtebronnen gebruiken, inclusief je oven tot 220 graden Celsius. Na gebruik was je de pan met de hand af om de levensduur te verlengen. Met de GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm heb je een duurzame pan met veel mogelijkheden.

Pluspunten
 • De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij PFAS-vrij is

  .

  De pan is PFAS-vrij door de duurzame manier waarop hij wordt geproduceerd. De hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 220 graden Celsius

  .

  De hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, zoals inductie, en kan worden gebruikt tot maximaal 220 graden Celsius in de oven. De pan heeft 2 handgrepen, zodat je de pan veilig en gemakkelijk verplaatst

  .

  De pan heeft twee handvatten, waardoor je deze eenvoudig en veilig kunt verplaatsen.

Minpunten
 • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, dus heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.