1. apparatuur
 2. BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm.

BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm.

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is een geweldige keuze voor het koken van gerechten voor een klein gezelschap. De pan heeft een inhoud van 2,5 liter, wat betekent dat je gemakkelijk stoofpotjes voor 2 tot 3 personen kunt maken. De binnenkant van de pan is geëmailleerd staal, waardoor het erg glad is. De ingrediënten zullen hierdoor niet plakken. Je kunt de pan op alle warmtebronnen gebruiken, inclusief inductie en in de oven tot 230 graden Celsius. Je kunt het gerecht opwarmen in de oven en daarna laten sudderen in bijvoorbeeld bouillon of bier. Zo heb je meer ruimte op het fornuis voor andere pannen. De BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm is niet alleen ideaal voor het koken van stoofpotjes, maar ook voor het braden van vlees of vis. Deze pan is heel veelzijdig!

Pluspunten
 • De geëmailleerde binnenzijde is glad, zodat ingrediënten niet blijven plakken

  .

  De braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kan ook gebruikt worden in de oven tot maximaal 230 graden Celsius

  .

  Een braadpan van 2 kilogram is relatief licht en daarom gemakkelijk in gebruik.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm. bestaat uit Emaille. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Fortalit Stoof/Braadpan 24 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen