BK Brilliant Koekenpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Brilliant Koekenpan 24 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Brilliant Koekenpan 24 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Brilliant Koekenpan 24 cm.

De BK Brilliant Koekenpan 24 cm is de perfecte oplossing voor het milieubewust en gezond koken van aardappelen of ander voedsel. Met de keramische baklaag is hij PFAS-vrij, dus zonder schadelijke chemische stoffen. Hij is ook snel klaar met het koken van aardappelen of vlees, omdat de keramische baklaag ervoor zorgt dat het voedsel sneller krokant wordt. Daarnaast is hij geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder de oven tot 160 graden Celsius. Zo blijft het gerecht langer warm. Bovendien is de handgreep koel tijdens het bakken, waardoor je de pan veilig kunt verplaatsen. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Kortom, de BK Brilliant Koekenpan 24 cm is een milieuvriendelijke oplossing voor het koken van aardappelen of ander voedsel.

Pluspunten
  • De pan van BK is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS

    .

    Een keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken

    .

    Je kunt de bakpan voor alle warmtebronnen gebruiken, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisbouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en hoogwaardigere pan.

Veelgestelde vragen over BK Brilliant Koekenpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Brilliant Koekenpan 24 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Brilliant Koekenpan 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Brilliant Koekenpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Brilliant Koekenpan 24 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.