1. apparatuur
  2. KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm.

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm. van KitchenAid de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm.

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm.

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is een geweldige 3-delige pannenset. De pannen hebben een anti-aanbaklaag, waardoor je geen olie of boter nodig hebt. Dankzij deze laag blijven ingrediënten niet aan de bodem kleven. Daarnaast is de pannenset geschikt voor elke warmtebron, waaronder inductie. Ook mag de set tot 160°C in de oven en is hij vaatwasserbestendig. Het is wel aan te raden de pannen met de hand te wassen, omdat dit de levensduur bevordert. Met de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm bereid je eenvoudig je maaltijden. De set bestaat uit 3 pannen van verschillende afmetingen, waardoor je meerdere ingrediënten tegelijk kunt bakken. Ideaal om bijvoorbeeld aardappeltjes, groenten en een stukje vlees of vis tegelijk te bereiden. Dankzij de anti-aanbaklaag blijven de ingrediënten niet aan de bodem kleven en gebruik je minder olie en boter dan bij vergelijkbare pannen die deze bodem niet hebben. De pannen zijn geschikt voor elke warmtebron, waaronder inductie, en mogen tot 160.

Pluspunten
  • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en te gebruiken in de oven tot aan 160 graden Celsius. Weinig olie of boter wordt gebruikt tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisbouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan midden- en hoogwaardige pannen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met KitchenAid of de winkel van aankoop.