1. apparatuur
 2. WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart.

WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart. van WMF de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart.

Merk

WMF

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart.

Met de WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart maak je de lekkerste maaltijden. De set bestaat uit drie pannen die gemaakt zijn van Fusiontec. Fusiontec bestaat uit 20 verschillende mineralen die samen een hard en glad materiaal vormen. Hierdoor zijn de pannen niet alleen krasvast, maar hebben ze ook een lange levensduur. Je kunt met de bijgeleverde stoominzet gemakkelijk verse groenten stomen. De glazen deksels zorgen ervoor dat je het kookproces goed in de gaten kunt houden, zonder dat je warmte verliest. De holle handgrepen zijn koel en je kunt de pannen gemakkelijk verplaatsen naar de eettafel. Na het koken was je de pannen met de hand af en stapel je de pannen gemakkelijk op. Zo maak je in een handomdraai de lekkerste maaltijden met de WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart. Met de WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart maak je de lekkerste maaltijden die je met liefde aan tafel serveert. De set bestaat uit drie pannen die gemaakt zijn van Fusiontec. Dit materiaal bestaat uit 20 verschillende mineralen, waardoor de pannen krasvast en duurzaam.

Pluspunten
 • Deze pannen hebben een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor ze stevig en duurzaam zijn

  .

  In deze kookpannenset is ook een stoominzet om ingrediënten te stoomen

  .

  Dankzij de handige literaanduiding is het mogelijk om vloeistoffen direct in de pannen af te meten.

Minpunten
 • De pannen zijn niet vaatwasmachinebestendig, maar wees er zorgvuldig mee bij het handmatig reinigen.

Veelgestelde vragen over WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart., kun je contact opnemen met WMF of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen