Kela Calido Braadpan 24 cm Rood.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Kela Calido Braadpan 24 cm Rood. van Kela de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Kela Calido Braadpan 24 cm Rood.

Merk

Kela

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Kela Calido Braadpan 24 cm Rood.

De Kela Calido Braadpan 24 cm Rood is een perfecte keuze voor het perfecte gerecht. Deze braadpan is gemaakt van gietijzer, waardoor hij lange tijd meegaat en geschikt is voor alle warmtebronnen. Je kunt de pan zelfs in de oven zetten om je vlees nog even nagaren. De pan heeft een geëmailleerde binnenlaag, die ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de bodem wordt verdeeld. Hierdoor blijven je ingrediënten langer warm. De pan kan gebruikt worden om malse stukken vlees voor 3 tot 4 personen te bereiden. Na gebruik is het eenvoudig om de pan te reinigen met warm water en een zacht sponsje. Met de juiste verzorging kan de pan jarenlang meegaan.

Pluspunten
  • De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en is te gebruiken in de oven tot aan 300 graden Celsius

    .

    Gietijzer is een duurzaam materiaal en gaat levenslang mee

    .

    De handgrepen zijn gelast, waardoor er geen vuil tussen blijft zitten.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en verplaatst je minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Kela Calido Braadpan 24 cm Rood.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Kela Calido Braadpan 24 cm Rood. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Kela Calido Braadpan 24 cm Rood. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Kela Calido Braadpan 24 cm Rood. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Kela Calido Braadpan 24 cm Rood., kun je contact opnemen met Kela of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen