1. apparatuur
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm.

Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm.

De Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm is een ideaal hulpmiddel voor elke keuken. Perfect voor het bereiden van aardappelen of grotere stukken vlees of vis voor 5-6 personen. Deze koekenpan is extra sterk en gaat lang mee vanwege de titanium coating. Ingrediënten plakken niet vast en je hoeft niet bang te zijn voor krassen. De Thermo-Signal maakt het gemakkelijk om de juiste temperatuur te bereiken, omdat het effen rood kleurt bij de juiste baktemperatuur. Om de levensduur van de pan te verlengen, raden we aan deze met de hand af te wassen. De Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm is een praktische aanvulling voor elke keuken, waardoor je met gemak heerlijke maaltijden kunt maken.

Pluspunten
  • Met een diameter van 30 centimeter bak je grote stukken vlees. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt gelijkmatig rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot maximaal 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.