1. apparatuur
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm.

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm. van KitchenAid de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm.

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die graag in de keuken staat. Deze set bestaat uit een kleine en grote koekenpan die je op alle soorten warmtebronnen kunt gebruiken. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je weinig olie of boter nodig hebt en dat het eten niet aan de bodem blijft plakken. Zo is het bakken veel gezonder dan bij pannen die geen anti-aanbaklaag hebben. Daarnaast is de set ook geschikt om in de oven te gebruiken. In de oven kan de temperatuur oplopen tot 160 graden Celsius. Na gebruik kunnen de pannen in de vaatwasser, maar als je ze langer in goede staat wilt houden, dan is het aan te raden om ze met de hand af te wassen.

Pluspunten
  • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius. Je gebruikt bijna geen olie of boter tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en je kunt deze daarom makkelijk verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze eerder verslijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm., kun je contact opnemen met KitchenAid of de winkel van aankoop.