1. apparatuur
 2. BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm.

BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm.

Met de BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm heb je een uitgebreide set in huis om mee te koken. De koekenpannen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium met een antiaanbaklaag, waardoor je minder vet nodig hebt tijdens het koken. In de kookpannen van 24 cm en 28 cm kook je eenvoudig voor meerdere personen. Het afgietsysteem zorgt ervoor dat je vloeistoffen eenvoudig af kan gieten. Door de deksel een kwartslag te draaien zet je deze namelijk vast, zodat 'ie niet van de kookpan valt bij het afgieten. Ook is er een maataanduiding in de kookpannen aangebracht, waardoor je direct af kunt meten in de pan. Als je klaar bent met koken, maak je de kookpannen makkelijk schoon in de vaatwasmachine. Bovendien kun je de pannen opstapelen om ruimte te besparen in je keukenkastje. Voor een langere levensduur kun je de koekenpannen het beste met de hand afwassen.

Pluspunten
 • Je haalt een veelzijdige pannenset in huis met zowel kookpannen als koekenpannen van verschillende formaten

  .

  Deze pannenset heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor de pannen stevig zijn en lang mee gaan

  .

  De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 230 graden Celsius. Je brengt een veelzijdige pannenset in huis met zowel kookpannen als koekenpannen van verschillende formaten

  .

  Deze pannenset heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor de pannen stevig zijn en lang mee gaan

  .

  De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 230 graden Celsius.

Minpunten
 • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor ovenhandschoenen nodig zijn.

Veelgestelde vragen over BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen