1. apparatuur
 2. WMF Steak Profi Serveerpan 28 cm.

WMF Steak Profi Serveerpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is WMF Steak Profi Serveerpan 28 cm. van WMF de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties WMF Steak Profi Serveerpan 28 cm.

Merk

WMF

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van WMF Steak Profi Serveerpan 28 cm.

Met de WMF Steak Profi Serveerpan 28 cm maak je de perfecte biefstuk. De Rapid Heat Control Technology zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen van een erg hoge temperatuur naar een lagere, zodat je voorkomt dat je vlees te ver doorbakt. Daarnaast is de ultra vlakke bodem snel opgewarmd en verdeelt de warmte optimaal. Zo bak je lekker knapperig vlees en groente, zonder dat het aanbakt dankzij de Duraquarz antiaanbaklaag. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, en je kunt hem zelfs in de oven gebruiken tot een temperatuur van 250 graden. Je kunt dus met gemak een heerlijk stuk vlees bereiden voor je gezin. De pan is bovendien krasbestendig, waardoor hij jarenlang meegaat.

Pluspunten
 • De pan heeft 2 handgrepen, zodat je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 250 graden Celsius

  .

  Je hoeft weinig olie of boter te gebruiken tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij vroeger slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over WMF Steak Profi Serveerpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. WMF Steak Profi Serveerpan 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van WMF Steak Profi Serveerpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je WMF Steak Profi Serveerpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent WMF Steak Profi Serveerpan 28 cm., kun je contact opnemen met WMF of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen