1. apparatuur
  2. BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs.

BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs.

De BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs is perfect voor het bereiden van perfecte maaltijden voor het hele gezin. Dankzij de keramische baklaag bak je korter en heter tot een temperatuur van 400 °C en behoud je zo de vitamines en smaak in je gerecht. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je pan langer meegaat. De aluminium pan zorgt voor een goede warmteverdeling en is ook licht van gewicht. Hierdoor is het mogelijk om de pan met de koude handgreep veilig naar de tafel te verplaatsen. Na gebruik kun je de pan afwassen met lauw water en een beetje afwasmiddel. Met de BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs ben je verzekerd van perfect gebakken gerechten!

Pluspunten
  • Door de diameter van 30 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken. Een aluminium pan is licht van gewicht en je kunt deze hierdoor makkelijker verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt dan een midden- en topklasse pan en minder stevig is.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.