1. apparatuur
 2. BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset.

BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset.

Met de BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset bereid je al jouw gerechten perfect. De set bestaat uit een viertal kookpannen, twee koekenpannen en een steelpan. De pannen zijn gemaakt van triply materiaal, bestaande uit roestvrijstaal en aluminium. Door deze combinatie warmt het materiaal snel en gelijkmatig op, waardoor je energiezuinig kunt koken. De glazen deksels zorgen ervoor dat je je gerecht goed in de gaten kunt houden. Ook kun je de pannen op verschillende warmtebronnen gebruiken, zoals in de oven tot aan 230 graden Celsius. Het schoonmaken gaat eenvoudig, want je zet ze gewoon in de vaatwasser. Zo ben je meteen klaar met afwas en kan je weer snel aan de slag met de volgende maaltijd.

Pluspunten
 • In deze pannenset zitten ook twee koekenpannen, waarmee je ingrediënten bakt en braadt

  .

  Deze pannen hebben een topklasse bouwkwaliteit, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan

  .

  De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 230 graden Celsius.

Minpunten
 • Roestvrijstalen handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor je ovenhandschoenen nodig hebt.

Veelgestelde vragen over BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.