1. apparatuur
  2. Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood.

Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood.

Deze Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood is een must-have voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De pan is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, waardoor je ingrediënten krokanter kunnen worden. De wanden van de pan zijn hoog, wat ervoor zorgt dat de warmte goed wordt vastgehouden. Hierdoor kun je eerst de ingrediënten aanbakken en later je gerecht laten garen. Je kunt de hapjespan op alle warmtebronnen gebruiken. Na gebruik kun je de pan met warm water en een zachte spons afwassen, om de kwaliteit van de pan te behouden. De prachtige kersenrode kleur maakt de pan een echte eyecatcher in je keuken.

Pluspunten
  • Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • De bakpan is niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen