1. apparatuur
 2. Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm.

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm.

Met de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm kun je makkelijk twee malse stukken zalm bakken. De pannen uit de Natural Chef lijn zijn voorzien van een sterke keramische baklaag. Hierdoor heb je minder olie of vet nodig om je eten lekker krokant te houden. Daarnaast is de pan afgewerkt met 100% gerecycled aluminium wat bijdraagt aan een beter milieu. De pan is licht van gewicht waardoor je deze gemakkelijk naar de tafel verplaatst. Daarnaast valt de rode stip in het midden van de pan op. Deze stip van Tefal Thermo-Signal kleurt rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur bereikt. Zo weet je precies wanneer je je vlees in de pan moet leggen. Na het bakken is de pan het beste te reinigen onder de kraan. Zo creëer je steeds weer een heerlijke maaltijd.

Pluspunten
 • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt constant rood als de gewenste baktemperatuur bereikt is

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 175 graden Celsius

  .

  De keramische baklaag is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.