1. apparatuur
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm.

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm haal je naast de 2 koekenpannen ook een praktische hapjespan in huis. Je maakt er voor 3 personen bijvoorbeeld aardappelen en hamburgers mee. De pannen uit de Balans serie zijn milieuvriendelijk en hebben een sterke keramische baklaag. Hierdoor bak je korter en heter en behoud je de vitaminen en smaak van je ingrediënten. De pannen zijn geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen en je kunt ze ook in de oven zetten tot aan 160 graden Celsius. Handig, wanneer je het gerecht nog warm wilt houden. Na gebruik reinig je de pannen gemakkelijk in de vaatwasser. De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is een praktische set als je graag kookt. Je kunt er heerlijke maaltijden mee bereiden en de gezonde voedingswaarden behouden. De sterke keramische baklaag maakt het bakken gemakkelijker en sneller. Ook kun je de pannen na gebruik gemakkelijk en snel reinigen in de vaatwasser. De set is daarom ideaal voor iedereen die gezond en snel wil koken.

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een hapjespan, zodat je roerbak- en stoofschotels bereidt. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakken. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celcius.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze minder duurzaam en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.