Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm.

De Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm maakt het voor iedereen mogelijk om gezonde, Aziatische roerbakgerechtjes te bereiden. De keramische antiaanbaklaag maakt het mogelijk om met een minimum aan olie of vet te bakken, waardoor je wokpan bestand is tegen een stootje en je gezonder kunt koken. De pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, wat milieuvriendelijk is. Ook heeft de pan een Tefal Thermo-Signal stip, die je laat weten wanneer de pan op temperatuur is, zodat je ingrediënten de juiste smaak en textuur behouden. Na gebruik is het het beste om de pan met de hand af te wassen. Met de Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm kun je dus gezond en milieuvriendelijk koken!

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt vlak rood als de juiste baktemperatuur bereikt is. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt. Een aluminium pan is licht van gewicht en is daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse van bouwkwaliteit waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen