Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm.

Met de Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm maak je de heerlijkste wokgerechten. De diepe, ronde vorm en een titanium antiaanbaklaag zorgen ervoor dat de ingrediënten veilig en snel gebakken worden zonder dat er krassen of plakken ontstaan. Met de handige Thermo-Signal stip op de bodem kun je nauwkeurig de juiste baktemperatuur bepalen, de stip wordt bij de juiste temperatuur effen rood. Ook het overschenken van sauzen of jus is geen probleem dankzij de schenkrand. Met de hand- en steelgreep verplaats je de pan gemakkelijk en veilig. Na gebruik is het aan te raden de pan met de hand af te wassen, zo blijft de antiaanbaklaag langer intact. Kortom, met de Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm kun je eenvoudig je favoriete gerechten bereiden.

Pluspunten
  • De pan heeft een handgreep en een steelgreep, zodat je de pan veilig en makkelijk kunt verplaatsen. Dankzij de schenkrand kun je vloeistoffen makkelijk afscheppen. Dankzij de titaniumcoating is de pan zeer krasvast.

Minpunten
  • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor ovenhandschoenen nodig zijn.

Veelgestelde vragen over Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.