1. apparatuur
  2. Fritel FR 1455 3L.

Fritel FR 1455 3L.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Fritel FR 1455 3L. van Fritel een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Fritel FR 1455 3L. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Fritel FR 1455 3L.

Merk

Fritel

Vermogen

2200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1 kg

Inhoud

3 l

Omschrijving van Fritel FR 1455 3L.

De Fritel FR 1455 3L is het perfecte apparaat voor iedereen die van frituren houdt. Deze friteuse is niet alleen krachtig maar ook veilig. Het energiezuinige verwarmingselement zorgt voor een snelle verwarming, waardoor je binnen een paar minuten geniet van vers gefrituurde snacks. Dankzij de koude zone kunnen vetresten op de bodem zakken waardoor de olie langer meegaat. Het gebruiksgemak is ook erg handig. De friteuse is volledig uit elkaar te halen waardoor hij eenvoudig te reinigen is. Bovendien is de friteuse voorzien van een drievoudige beveiliging tegen oververhitting en stevige koude grepen. De Fritel FR 1455 3L is dus ideaal voor iedereen die graag thuis wil genieten van een fijne, vers gefrituurde snack.

Pluspunten
  • Het geurfilter houdt voor een groot deel de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten zal ruiken. Dankzij het kijkvenster kun je het eten goed in de gaten houden. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen.

Minpunten
  • Je houdt zelf in de gaten wanneer jouw bereiding klaar is, omdat de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over Fritel FR 1455 3L.

De temperatuur van Fritel FR 1455 3L. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Fritel FR 1455 3L. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Fritel FR 1455 3L. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Fritel FR 1455 3L. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Fritel FR 1455 3L.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.