Ninja AF100EU.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de Ninja AF100EU. van Ninja een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Ninja AF100EU. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Ninja AF100EU.

Merk

Ninja

Vermogen

1550 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

0,9 kg

Inhoud

3,8 l

Omschrijving van Ninja AF100EU.

Met de Ninja AF100EU krijg je het lekkere resultaat van de oven, maar dan met de snelheid van de magnetron. Met de airfryer bak je niet alleen friet en snacks, maar ook vlees en groenten. Het mandje in de airfryer zorgt ervoor dat de warmte goed wordt verdeeld en ingrediënten ook aan de onderkant worden verwarmd. De airfryer is geschikt voor 2 tot 3 personen. Met één druk op de knop is je eten binnen enkele minuten warm. Ook de dehydrate functie is handig, hiermee haal je vocht uit de airfryer, zodat je friet en snacks knapperig bakken. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasmachine. Met de Ninja AF100EU krijg je de perfecte combinatie van oven en magnetron. Met de handige knoppen verwarm je eten in enkele minuten en met de dehydrate functie haal je vocht uit de airfryer, zodat je friet en snacks knapperig bakken. Je bereidt niet alleen friet en snacks, maar ook vlees en groenten. Het mandje heeft gaatjes om de warmte goed door de pan te verdelen en ingrediënten ook aan de onderkant te verwarmen. De airfryer is geschikt voor 2 tot 3 personen en na geb.

Pluspunten
  • Met de verschillende bakprogramma's kun je ook ingrediënten in de airfryer braden en drogen. Je stelt de gewenste baktijd in met de timer die een signaal geeft wanneer je gerecht is klaar. De losse onderdelen kun je gemakkelijk reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Ninja AF100EU.

De temperatuur van Ninja AF100EU. gaat tot maximaal 210 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Ninja AF100EU. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Ninja AF100EU. is eenvoudig te bedienen door middel van Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Ninja AF100EU. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Ninja AF100EU.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.