Tefal Easy Fry Compact EY3018.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de Tefal Easy Fry Compact EY3018. van Tefal een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Tefal Easy Fry Compact EY3018. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Tefal Easy Fry Compact EY3018.

Merk

Tefal

Vermogen

1400 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

0,4 kg

Inhoud

1,6 l

Omschrijving van Tefal Easy Fry Compact EY3018.

Daarnaast is de friteuse ook nog eens makkelijk schoon te maken. Het bakmandje heb je er met één simpele beweging uit, waarna je het in de vaatwasser kunt zetten. Ook het binnenwerk is makkelijk schoon te maken. Dankzij de antiaanbaklaag hecht de olie niet aan de friteuse en daarnaast is de teflon coating antikleef. Kortom, met de Tefal Easy Fry Compact EY3018 krijg je een krachtige friteuse die door zijn kleine formaat perfect in elke keuken past. Geniet van knapperige frietjes en andere snacks met deze friteuse!

Pluspunten
  • Dankzij het rooster worden de frietjes ook aan de onderkant knapperig zonder omschudden

    .

    Met de automatische bakprogramma's hoef je niet te overwegen wat de juiste baktemperatuur en -tijd zijn

    .

    U stelt de gewenste baktijd in met de timer die een signaal geeft wanneer het gerecht klaar is.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Tefal Easy Fry Compact EY3018.

De temperatuur van Tefal Easy Fry Compact EY3018. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Tefal Easy Fry Compact EY3018. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Tefal Easy Fry Compact EY3018. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Tefal Easy Fry Compact EY3018. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Tefal Easy Fry Compact EY3018.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.