Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm.

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

6,2 l

Omschrijving van Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm.

Met de Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm bereid je eenvoudig heerlijke maaltijden en baksels. De airfryer is uitgerust met Rapid Air-technologie waardoor je ingrediënten krokant kunt bakken. Met de 7 verschillende programma's hoef je niet zelf de tijd en temperatuur in te stellen. Er is bijvoorbeeld een programma voor het bakken van bevroren snacks, braden van kip en grillen van groenten. Met de handige warmhoudfunctie blijft je maaltijd 30 minuten op de gewenste temperatuur. De ruime capaciteit van 1,2 kilogram maakt de airfryer geschikt voor het bereiden van gerechten voor het hele gezin. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Met de Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm bereid je eenvoudig heerlijke maaltijden en baksels. De airfryer is uitgerust met de unieke Rapid Air-technologie, waarmee je ingrediënten krokant kunt bakken. De meegeleverde bakvorm maakt het mogelijk om taarten, quiches en andere baksels te bereiden. Met de 7 verschillende programma's hoef je niet zelf de tijd en temperatuur in te stellen. Ook is er.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten bakken in de airfryer

    .

    Met de automatische bakprogramma's hoef je niet over de juiste baktemperatuur en -tijd na te denken

    .

    Het zeestervormige element onderin de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig over de pan voor een knapperig resultaat.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een stopcontact dichtbij nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm.

De temperatuur van Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XL HD9270/93 + Bakvorm.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.