1. apparatuur
 2. Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset.

Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset. van Princess een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset.

Merk

Princess

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,5 kg

Inhoud

5,5 l

Omschrijving van Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset.

Met de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset bereid je gemakkelijk verschillende gerechten. De 10-delige accessoireset bestaat uit een bakblik, pizzapan, grillrekje, 6 silicone cakevormpjes en een silicone onderzetter. Hiermee bak je in één keer frietjes voor 4 à 5 personen. Met de airfryer beschik je over 8 programma's waarmee je eenvoudig via het touchscreen display een selecteert. Je hoeft niet zelf de temperatuur in te stellen. Met de airfryer krijg je weinig last van baklucht in huis. De airfryer is namelijk voorzien van een geurfilter. Daarnaast is de airfryer veilig in gebruik dankzij de koele wand en de oververhittingsbeveiliging. Zo kun je dus gemakkelijk en veilig je heerlijke gerechten bereiden.

Pluspunten
 • Dankzij de 10-delige accessoireset kun je gemakkelijk verschillende gerechten maken

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoeft u niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Het geurfilter houdt voor een groot deel de baklucht tegen, zodat uw huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
 • De binnenpan en het mandje zijn niet vaatwasserbestendig, dus reinig je ze met de hand.

Veelgestelde vragen over Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset.

De temperatuur van Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig:

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL + Accessoireset.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.