1. apparatuur
 2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek.

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

6,2 l

Omschrijving van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek.

Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek bereid je meerdere gerechten tegelijk en ben je nog flexibeler. Dankzij het meegeleverde kookrek creëer je een extra verdieping in de airfryer. Verbinding maken met de airfryer gebeurt draadloos via de app op je telefoon of spraakbesturing met Amazon Alexa. Variëren met het bereiden van je gerechten is mogelijk dankzij de Rapid Air technologie. De zeestervormige bodem zorgt voor een wervelende hetelucht en het krokante bakresultaat. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser. Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek creëer je heel eenvoudig overheerlijke en gezonde gerechten. Je kunt variëren met de bereidingstijd en de temperatuur. Ideaal voor als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Je stelt de airfryer makkelijk in via de app of Alexa en je bent klaar. Zo verdien je de complimenten van je gasten voor een heerlijk gerecht. Of je nu frieten, snacks of vis bereidt, het bakresultaat is altijd even smakelijk.

Pluspunten
 • Met het meegeleverde kookrek creëer je een extra verdieping en bak je meerdere ingrediënten tegelijk

  .

  Met het meegeleverde kookrek maak je een extra verdieping en bak je meerdere ingrediënten tegelijk

  .

  Je bedient de airfryer vanaf de bank, doordat je hem verbindt met je telefoon

  .

  Je bedient de airfryer makkelijk vanaf de bank, door hem te verbinden met je telefoon

  .

  Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat

  .

  Het stervormige element onder in de airfryer verdeeld de lucht gelijkmatig door de pan voor een verkruimeld resultaat.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek.

De temperatuur van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.