1. apparatuur
 2. Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD.

Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD. van Inventum een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD.

Merk

Inventum

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,5 kg

Inhoud

5 l

Omschrijving van Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD.

Met de Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD bereid je in een handomdraai de lekkerste frietjes voor 4 tot 5 personen. Maar je kunt er meer mee: met de airfryer maak je ook gerechten als een gevulde kip of hartige taart. Met het kookrek kun je twee lagen tegelijk bakken, zo bereid je bijvoorbeeld groentespiezen bovenop aardappels. De airfryer heeft 8 automatische programma's. Zo heb je met één druk op de knop de juiste temperatuur en baktijd voor diverse ingrediënten zoals garnalen, vlees, gevogelte of bacon. De druktoetsen en het display maken het bedienen van de friteuse erg eenvoudig. De behuizing is van rvs, wat de friteuse een stevige basis geeft. Nadat je de frietjes hebt bereid, kun je de binnenmand, het kookrek en de spiezen eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Met de Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD haal je een multifunctionele airfryer in huis. In een handomdraai bereid je de lekkerste frietjes en andere gerechten. De 8 automatische programma's maken het bedienen van de friteuse eenvoudig, zodat je precies de juiste temperatuur en baktijd he.

Pluspunten
 • Dankzij het kookrek bereid je verschillende ingrediënten tegelijk, zoals groentespiezen en frietjes

  .

  Dutch: Dankzij het kookrek bereid je verschillende ingrediënten tegelijkertijd, zoals groentespiezen en frietjes

  .

  In deze hetelucht friteuse bereid je frietjes voor 4 tot 5 personen tegelijk

  .

  Dutch: Met deze heater lucht friteuse kun je frietjes voor 4 tot 5 personen tegelijk bereiden

  .

  Je reinigt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser

  .

  Dutch: De losse onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
 • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD.

De temperatuur van Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.