Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD. van Inventum een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD.

Merk

Inventum

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

1 kg

Inhoud

3,5 l

Omschrijving van Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD.

In de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD kun je op een gezonde manier frietjes klaarmaken. De airfryer heeft een laadvermogen van één kilogram waarmee je gemakkelijk 2 à 3 personen tegelijkertijd van frietjes voorziet. Uiteraard kun je ook andere gerechten bereiden, zoals een gevulde kip of hartige taart. Met de 8 automatische programma's is de juiste temperatuur en baktijd voor ieder gerecht eenvoudig in te stellen. Je bedient de friteuse gemakkelijk via het touchscreen aan de voorzijde en leest de instellingen af van het display. De behuizing is gemaakt van rvs, wat de airfryer erg stevig maakt. Na gebruik reinig je de binnenmand en de pan eenvoudig in de vaatwasser. Daarnaast is de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD energiezuinig, waardoor je geld bespaart op je energierekening. Geniet dus van gezond en smakelijk frituren met de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD!

Pluspunten
  • In deze hetelucht friteuse kun je tegelijk frietjes voor 2 tot 3 personen bereiden

    .

    Je kunt de gewenste baktijd instellen met de timer die een signaal geeft als je gerecht klaar is

    .

    De losse onderdelen kun je gemakkelijk reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD.

De temperatuur van Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Inventum Hetelucht friteuse GF350HLD.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.