Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm.

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,4 kg

Inhoud

7,2 l

Omschrijving van Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm.

De Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm is een innovatief keukenapparaat dat jouw leven eenvoudiger maakt. Met deze airfryer bereid je voedsel eenvoudig en snel. Je kunt hem bedienen met spraakbesturing of met de handige NutriU app. Deze app stuurt het recept meteen naar de airfryer en je houdt de baktijd op afstand in de gaten. Met het bakvorm accessoire kun je zelfs een hele kip, taart of lasagne bereiden. De airfryer heeft een grote bakcapaciteit van 1,4 kilogram. Dit betekent dat je met één keer bakken frietjes voor 4 tot 5 personen kunt bereiden. Je stelt met één knop de juiste baktemperatuur en -tijd in voor vlees, groenten en vis. Zo hoef je nooit meer na te denken over de juiste instellingen. Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm is het bereiden van heerlijk voedsel een fluitje van een cent. De Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm is de perfecte oplossing voor iedereen die het druk heeft. Met deze airfryer bereid je eenvoudig, snel en gezond voedsel. Je kunt zelfs de hele kip, taart of lasagne bereiden met.

Pluspunten
  • Je bedient de airfryer op afstand via de NutriU app of spraakbesturing

    .

    Met het bakvorm accessoire kun je ook taart, risotto of een hele kip maken

    .

    Dankzij de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten want er zit geen geurfilter in de friteus.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm.

De temperatuur van Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm. is eenvoudig te bedienen door middel van Druktoetsen, Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.