1. apparatuur
 2. Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB.

Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB. van Inventum een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB.

Merk

Inventum

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,5 kg

Inhoud

5 l

Omschrijving van Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB.

In de Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB kun je goedkoop en gezond frietjes bereiden voor een gezin van 4 tot 5 personen. De airfryer is niet alleen geschikt voor frietjes, maar ook voor andere gerechten zoals een gevulde kip of hartige taart. Met het kookrek kun je twee lagen aan bakken, waardoor je heel eenvoudig verschillende ingrediënten tegelijkertijd kunt bereiden. De friteuse is uitgerust met 8 automatische programma’s, waarmee je met één druk op de knop de perfecte temperatuur en baktijd krijgt voor bijvoorbeeld garnalen, vlees, gevogelte of bacon. Bedienen doe je met de druktoetsen en de instellingen kun je aflezen van het display. De buitenkant is gemaakt van stevig roestvrij staal en de binnenmand, het kookrek en de spiezen kun je eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Met de Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB geniet je dus van gezond en smakelijk eten!

Pluspunten
 • Dankzij het kookrek kun je verschillende ingrediënten tegelijk bereiden, zoals groentespiezen en frietjes

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  De losse onderdelen kun je gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
 • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB.

De temperatuur van Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Inventum Hetelucht friteuse GF500HLDB.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.