1. apparatuur
  2. Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.

Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. van Tefal een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.

Merk

Tefal

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

1,6 kg

Inhoud

6,2 l

Omschrijving van Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.

De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 is uitgerust met een geavanceerd ventilatiesysteem dat ervoor zorgt dat je ingrediënten knapperig blijven. Het beschikt ook over een voedselweegschaal waarmee je gemakkelijk de juiste hoeveelheid ingrediënten kunt doseren. De airfryer heeft ook een timer die je kunt instellen met een maximum van 60 minuten. Hiermee kun je de kooktijd precies afstemmen op je ingrediënten, zodat je nooit meer voedsel hoeft te verbranden. De airfryer heeft ook een warmhoudfunctie die je kunt gebruiken om het eten warm te houden tot je aan tafel gaat. De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018 is de perfecte keuze voor de moderne keuken. Met de airfryer kun je heel eenvoudig verschillende gerechten bereiden, waardoor je de mogelijkheid hebt om gezond en lekker te eten zonder concessies te doen aan het kookplezier. Met de airfryer kun je de lekkerste maaltijden met minder vet bereiden, waardoor je lekker kunt genieten van je maaltijden.

Pluspunten
  • Je grilt en stoomt ingrediënten ook in deze airfryer

    .

    Met de 7 automatische bakprogramma's hoef je de juiste baktemperatuur en -tijd niet zelf in te stellen. Je maakt de losse onderdelen gemakkelijk schoon in de vaatwasser.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een stopcontact nodig dicht in de buurt.

Veelgestelde vragen over Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.

De temperatuur van Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Geen

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Tefal Easy Fry Grill & Steam FW2018.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.