1. apparatuur
  2. Inventum GF645F.

Inventum GF645F.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de Inventum GF645F. van Inventum een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Inventum GF645F. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Inventum GF645F.

Merk

Inventum

Vermogen

3000 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

0,7 kg

Inhoud

4 l

Omschrijving van Inventum GF645F.

Voor de Inventum GF645F hoef je geen olie meer te verversen, dankzij de koude zone. De binnenpan heeft een inhoud van 4 liter en is uitneembaar, hier bak je gemakkelijk voor 4 personen. Het verwarmingselement is speciaal ontworpen om direct in het vet te zakken, hierdoor heb je minder last van temperatuurschommelingen. Bovendien is het frituurvet snel weer warm, zelfs als je bevroren frites in het mandje doet. De frituurpan heeft verschillende temperatuurstanden voor vlees, kip, groente of friet. Hierdoor is de Inventum GF645F een veelzijdige keukenhulp waarmee je zoetigheden, snacks en patat bakt. De frituurpan is gemaakt van roestvrij staal dat gemakkelijk schoon te maken is. De frituurpan is voorzien van een handige timer om het bakproces te volgen.

Pluspunten
  • Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is minder vaak verversen nodig. Het geurfilter houdt voor een groot deel de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten zal ruiken. Dankzij het kijkvenster houd je het eten goed in de gaten.

Minpunten
  • Het handvat van de frituurpan is niet inklapbaar, waardoor je het mandje minder makkelijk kunt opbergen.

Veelgestelde vragen over Inventum GF645F.

De temperatuur van Inventum GF645F. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Inventum GF645F. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Inventum GF645F. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Inventum GF645F. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Inventum GF645F.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.